Prizmanet
email jelszó  
  regisztráció   elfelejtett jelszó   email
Heti kérdésünk

Ha újra lenne Budapesti Autószalon, amely az egyes márkák jelenlegi kínálatát mutatja be, elmenne-e?

Korábbi szavazások
eredményei »

 

Szépségverseny

 

Melyik a legszebb felni?

A nagy sikerre való tekintettel ismét felniszépségverseny, újabb csodákkal! 

Prizma oldal

A Prizmanet.hu a Prizma online kutatások honlapja. Az oldalt a Conness Kft. hozta létre. Célunk, hogy független, professzionális felméréseket készítsünk a hazai autós társadalomról, az autózás emocionális és funkcionális élményét egyaránt megragadva.

Prizma Autó

Mindenki viszonyul valahogy az autókhoz. Vagy azért, mert nincs neki, vagy mert van. Az autó nagyon sokféle szerepet tölthet be az életünkben. Szerethetjük és/vagy kihasználhatjuk előnyeit. Az autó mára az önkifejezés része lett – így vagy úgy. Az autóipar a nemzetgazdaságok meghatározó része, sok ember kreatív energiáit használja fel, és még több embernek teremt munkahelyet.
Valljuk, hogy az autó a vezetőjétől lesz olyan, amilyennek látjuk az utcán. Ő tölti meg élettel, általa lesz a közlekedés része, az autóstársak viszonyulásának tárgya. Érdemes hát folyamatosan vizsgálni!

Online kutatások

A Prizma üzemeltetője a Conness Kft. az online kutatások során a hazai adatvédelmi szabályok alapján jár el. Magunkra nézve kötelezőnek tartjuk a közvélemény- és piackutatások szakmai és etikai normáit, a hazai és nemzetközi ajánlásokat.
A kutatásokban partnerünk az NRC Kft.

Élmény tartalmak

Az autózás élmény, az autóhoz való viszonyunk meghatározza mindennapjainkat. Az autó és annak részletei sokakból érzelmeket váltanak ki. A Prizma oldalon a kutatási eredmények mellett szórakoztató tartalmakat, fotókat, híreket is igyekszünk megjelentetni. Célunk, hogy ne csak informatív oldalról közelítsünk az autózás élményéhez.

 
RSS hírcsatorna