Prizmanet
email jelszó  
  regisztráció   elfelejtett jelszó   email
Heti kérdésünk

Ha újra lenne Budapesti Autószalon, amely az egyes márkák jelenlegi kínálatát mutatja be, elmenne-e?

Korábbi szavazások
eredményei »

 

Szépségverseny

 

Melyik a legszebb felni?

A nagy sikerre való tekintettel ismét felniszépségverseny, újabb csodákkal! 

Exkluzív széria a Land Rovertől

2010. december 1.  
Exkluzív széria a Land Rovertől
Az egyedi autók elkötelezett rajongóinak és gyűjtőinek kedvez a Land Rover 2011 januárjától.

A megszokott igényes megjelenést is sikerült túlszárnyalnia a Discovery 4 alapján megalkotott Landmark modellnek. A klasszikus eleganciát sugárzó Santorini fekete és Fuji fehér színekben kínált új széria belső kialakításánál is két színből választhat a szerencsés tulajdonos. A hagyományos választéktól eltérően az utastér Taurus bőr borítása a fekete mellett elefántcsont színben is megrendelhető lesz. A belső tér formai kialakítását a tavalyi évben ráncfelvarráson átesett Discovery 4 modelltől örökölte.

A motorikus lehetőségek korlátozottak, csak 3.0 literes, V6-os, ikerturbós dízeles konstrukciót kínál a gyártó, amely nem kevesebb, mint 245 lóerős teljesítménnyel, illetve 600 Newtonméteres nyomatékkal büszkélkedhet. A Discovery szériánál már bizonyított Terrain Response menetvezérlővel látták el az új modellt is, amely használata során a vezető 5 variáció közül a terepviszonyokhoz leginkább megfelelő beállítást választhatja ki. Számos meglepetést is tartogat az új Landmark, mint a 20 collos duplaküllős könnyűfém felniket, a sötétített üvegezést és a szatén feketére fújt tetőcsomagtartó síneket. A páratlan szépségnek természetesen megkérik az árát, az alapmodell 47 ezer fonttól kezdődik.

Akinek pénztárcája engedi és elnyerte tetszését a nem mindennapi Landmark modell, annak nem árt résen lenni, mert a széria csak limitált számban kerül forgalomba 2011 januárjától.

« Vissza

 

 
RSS hírcsatorna
 
PatroNet CMS